BineJoMo har designet ikoner for Mannaz

BineJoMo - graphic design - visual identity - ikon

BineJoMo har designet ikoner for Mannaz

Et før-sommerferie-postkort til jer alle! 

I stedet for sende et ‘se hvad jeg har lavet i ferien’ postkort – så sender jeg i stedet her et ‘se hvad jeg har lavet FØR ferien’ postkort;) 
Selvom jeg har ikke sommerferie endnu, så er feriestemningen helt i top. Jeg har det sidste stykke tid været involveret i mange forskellige sjove projekter som grafisk designer, art director og underviser. Herunder har Go Zebra søsat et iværksætterispil, hvor jeg har udført alt det grafisk og illustrative til kortspillene, emballagen, de digitale platforme og mere. Desuden har jeg udviklet ikoner og plakat for Mannaz I Consulting & Learning samt undervist i grafisk design på Dansk Talentakademi i Holstebro. 

Det har været et sjovt forår, så tak for opgaverne til alle jer som har været forbi BineJoMo, på gensyn og til alle andre – du er mere end velkomne til at kigge forbi kontoret på Vesterbro – måske bare for at vise dine solbeskinnede kinder frem, for at få en god kop kaffe eller måske har du et projekt jeg skal hjælpe med? 

Rigtig god sommer til jer alle – må jeres ferie byde på sol, afslapning og masser af inspiration. 

#grafiskdesign #artdirector #visuelkonsulent #designkonsulent #undervisning

No Comments

Post A Comment