DESIGN FOR BØRN

BINEJOMOD4CR_Logo_BIG
BineJoMo’s grundlag er at skabe meningsfyldte og inkluderende fælleskaber via designprocesser, co-creation og kreativitet.  At designe til børn adskilliger sig på mange forskellige parameter – man skal bl.a. favne deres kognitive niveau, deres sikkerhed og  børnenes rettigheder ind i designprocessen. Derfor er BineJoMo medlem af Designing 4 Childrens Rights, som er en græsrodsorganisation der arbejder for børn og deres (især digitale) rettigheder. BineJoMo har været en del af en masse forskellige udviklingsprojekter, co-creative designprocesser samt undervisning for børn og unge.   Dette er for bl.a. Experimentarium, Go Zebra (Iværksætteri for børn), Willumsens Museum, Talentakademiet, Gør Det Muligt! (konsulenter for folkeskoler), Go Creative (NGO for udsatte børn) samt Vallekilde Højskole. Fundamentet for design og undervisning er ideation, co-creation, kreativitet, omsorg, tålmodighed, respekt, omstillingsparathed og især en forståelse for børnene, deres  univers og interesser. Udgangspunktet er blandt andet Krystina Castella bog ´Designing for Kids´ og Rosan Bosch ´Engaging Spaces´. 
UNDERVISNING
INDRETNING
UDVIKLING
DIGITAL DESIGN
BIneJoMo Next Step Postkort LILLE WEB
Next Step
Willumsens Museum
Avaville
BineJoMo-Grafisk-Design-visuel-identitet-Konsulent-logo-PLAKATER-gør-det-muligt
Gør Det Muligt!
BineJoMo UNDERSVINING WORKSHOP
Vallekilde Højskole
Go Zebra
DET ER VERDENS BEDSTE OPGAVE AT DESIGN TIL BØRN,MEN MAN SKAL HUSKE AT BØRN OGSÅ HAR JURIDISKE, MORALSKE & ISÆR FORSKELLIGE INTERESSER AT TAGE HENSYN TIL.
BineJoMo UNDERSVINING WORKSHOP
Talentakademiet i Holstebro

Mangler du legende indretning, spændende undervisning eller kreativ udvikling af både fysiske og digitale produkter til børn - så skriv endelig!