Underviser på Dansk Talentakademi

BineJoMo-Studio-Antologi-Grafisk-design-bogdesign

Underviser på Dansk Talentakademi

BineJoMo UNDERSVINING WORKSHOP

Forfatterlinjen udgiver hvert år en antologi med elevernes tekster. Det er et større arbejde, hvor eleverne oplever hele forløbet med at skrive og redigere en tekst, til den bliver klar til tryk. Linjen har haft workshop med grafisk designer og illustrator, Bine Jo Mortensen, som har undervist og inspireret holdet henimod antologiens endelige visuelle udtryk.

 

I forbindelse med afrunding af året på Forfatterlinjen inviterede vi grafisk designer og illustrator, Bine Jo Mortensen, til at komme og hjælpe med inspiration til og opsætning af holdets tekst-antologi.

 

“Vi tegnede og skrev med blæk, med både penne, grene og andet. Vi diskuterede titel, linjeafstande og typografi og fik masser af input i forhold til, hvordan man kan sætte tekst op, så den bliver både indbydende og læsevenlig”. Endelig blev der lavet en række bud på flotte forsider, holdet kunne vælge i mellem.

Se mere på Talentakademi

En udviklingsplatform for unge kunstnere

På Dansk Talentakademi, Holstebro,dyrker talentfulde unge deres kreative passion. Dansk Talentakademis ambition er at give eleverne overblik, perspektiver og udfordringer, så de kan udfolde deres kunstneriske udtryk på højt niveau. De folder kunstneriske fagligheder ud i en fællesfaglig ramme: Som elev på Dansk Talentakademi lærer eleverne både at agere på baggrund af en kunstnerisk tradition og reflektere over eget kunstneriske udtryk.
No Comments

Post A Comment