VOGELIUS

VOGELIUS

BINEJOMO VISUEL IDENTITET LOGO VOGELIUS

VOGELIUS GLOW

Visuel Identitet // Branding

BINEJOMO VISUEL IDENTITET LOGO VISITKORT 2

VISUEL IDENTITET //
VOGELIUS

Visuel identitet / Frontend-design / SEO / Grafisk udvikling til Vogelius – en virksomhed, der tilbyder fysioterapi og mindfulness. Jeg har lavet al front-end design,

VogeliusGlow

Udkast til web

BINEJOMO VISUEL IDENTITET LOGO WEB

BRANDING // LOGO

Jeg har udviklet logo og universet til Vogelius som et luftigt, feminint men med et stærkt logo i form af hendes flotte efternavn. Det er hovedsaligt tiltænkt mobilen, web som sekundær idet efter analyse, har Mette Vogelius indset at kunderne hovedsalig finder og booker tid på mobilen. Mette har ligeledes været med til at vælge logo, farver og univers samt besluttet at der skal benyttes en mockup fotofil til forsiden. 

Jeg benytter fonten : Questa Grande. Samt Baskerville og MrsEvans. Jeg har lavet en SEO analyse for Mettes side. Vi har i fokus er at hun skal have mændene med, fx ansigtsbehandling mænd, økologi, rynker i sin SEO udvikling af sitet. 

BRANDING // LOGO

Logoet så det består af flere dele, en form for værktøjskasse. Denne kasse har forskellige elementer, fx en sort kant, et stort V, en logotype hvor hele navnet er anført, to skrifttype, en underskrifttype, flere farver mm. Dermed kan vi lave hendes visitkort mere spændende end bare at det er en rund cirkel med et navn inden i. Værkstøjskassen lavet således at det kan benyttes til banner, postkort, SoMe, Giftbags mm. Vogelius ønskede et mere professionelt, kvalitet og luksus brand, som kunne fungere både hos mænd og kvinder, ved beauty, stress og mindfulness samt at det skulle kunne fungere til en mere økologisk og bæredygtig linje i fremtiden. 

BineJoMo Logo Visuel Identitet Vogelius Mobil

UDVIKLING // UDKAST

BineJoMo Logo Visue Identitet Vogelius 3
BineJoMo Logo Visuel identitet Vogelius 4
BineJoMo Logo Visuel identitet Vogelius 4
BineJoMo Logo Visuel identitet Vogelius 4
BineJoMo Logo Visuel Identitet Vogelius Mobil

BineJoMo Studio

MULTIDISCIPLINÆR DESIGN STUDIO HVOR SKRÆDDERSYET LØSNINGER, STRATEGISK ANALYSE & KREATIV UDVIKLING GIVER PROFESIONEL OG BÆREDYGTIG GENNEMSLAGSSKRAFT. DE

BineJoMo Studio Rød prik design studio