.

BineJoMo er et multidisciplinært design studio der udvikler kreative, bæredygtige og æstetiske løsninger, for store og små virksomheder.

Følg BineJoMo

Search

STATUETTE DESIGN

DESIGN AF STATUETTE

KUNST // DESIGN // STATUETTE AWARD DESIGN // LASERSKÅRET

AWARD DESIGN

Design af Magnetprisen. Prisen blev bestilt af Foreningen for kulturforeningsforeningen KulturErhverv. KulturErhverv har som hovedmål at gøre kulturen til et prioriteret område for vækst i det danske erhvervsliv og at skabe opmærksomhed om de forretningsmuligheder, der findes i kulturlivet i Danmark. KulturErhverv arrangerer en årlig konference, Match 15, hvor alle medlemmer er inviteret, og hvor Magnetprisen tildeles til et specielt samarbejde mellem kultur og industri. I år vandt Ringkøbing-Skjern Biblioteker og JSB-plast. Prisen blev overrakt og overrakt af kulturminister Marianne Jelved.

Udsnit af 3D skåret messing statuette med antik broderibånd for at forene og symbolisere det nye med det gamle erhverv.

 

 

Magnetprisen er KulturErhvervs afviklingen af bæredygtige partnerskaber, og det overordnede formål er at bruge de nominerede og den endelige vinder til at sprede indsigt i, hvordan kultur og forretning kan skabe værdi for hinanden. Som frontfigur for det danske kulturliv inviterede vi derfor Marianne Jelved til at overdrage Magnet Award.

Marianne Jelved til at overdrage Magnet Award 2015 til det mest inspirerende cross-over partnerskab mellem en kulturinstitution og en virksomhed. Magnetprisen blev uddelt i samarbejde med Kulturministeriet og Politiken Live.

MATCH15 dannede rammen for uddelingen af Magnet Award 2015. Magnetprisen er en anerkendelse af det mest innovative og inspirerende partnerskab mellem kultur og industri. Prisen gives til det partnerskab, der har formået at skabe originalt og unikt indhold til både forbrugere og publikum baseret på parternes overlappende værdier. Udvælgelsen blandt de nominerede overlades til en kompetent jury bestående af fremtrædende erhvervsledere og kulturelle aktører.

 

 

 

 

Marianne Jelved til at overdrage Magnet Award