.

BineJoMo er et multidisciplinært design studio der udvikler kreative, bæredygtige og æstetiske løsninger, for store og små virksomheder.

Følg BineJoMo

Search

DR KUNSTVÆG

DR KUNSTVÆG

KUNST // MURAL // VÆGMALERI // VÆGILLUSTRATION

DRs Kunstklub bad mig i foråret 2013 om at illustrere en beboer der kunne flytte ind i en ‘lejlighed’ på Rådhuspladsen. DRs billede målede 8×3 meter og var en simpel stregtegning af en lejlighed, der var placeret på væggen ved Rådhuspladsen.

I løbet af udstillingsperioden, der strakte sig fra d. 18. April 2013 og 20 dage frem, flyttede der løbende nye beboere ind i lejligheden og blandt andet min hængende figur.

 

 

 

DR Kunstklubs leg og kollektive kunstprojekt KontaktKunst startede i marts, hvor en af udfordringerne til de 50 deltagende hold var at komme med et bud på, hvordan man kunne dekorere en væg på Rådhuspladsen. Gruppen Peder Hee bød ind med en skitse af en lejlighed, som i udstillingsperioden skulle emme af liv og forandring. Ideen blev til virkelighed og siden den 18. april har en række forskellige kunstnere og deltagere i KontaktKunst fyldt beboere i lejlighed.