BINEJOMO STUDIO LOGO VISUEL IDENTITET GRAFISK DESIGN

TEST WIDGETS

Følg BineJoMo

Search

Vallekilde Højskole

Vallekilde Højskole

Konsulent // Undervisning // Design thinking // Design for Børn

 

Eventyr på Vallekilde er et familiekursus, der tager udgangspunkt i litteratur, hvor jeg har undervist i mange år. I løbet af ugen var der forfatterbesøg og foredrag for de voksne, sjove børneaktiviteter samt workshops for hele familien, som var farvet af årets litterære tema. Som kursusleder sørger jeg for en uge med eventyrlige oplevelser for både store og små, på hold der som regel bestod af mellem 25-40 elever i alle aldre.

Som medlem af D4CR ( Designing for Childrens Rights) som gør at jeg har arbejdet meget for at inkludere, understøtte og forme ideen til børn om at kreativitet kan benyttes til forskellige dele af livet fx. at fejl kan rettes og bruges videre i livet, at telefontegninger kan være en måde at komme ud en et tankemylder osv. Så det ikke kun er kreativitet for underholdningens skyld men faktisk har en understøttende effekt for flere børn.

Her er lidt inspiration fra nogle af de opgaver vi har været igennem, fx har vi brugt materialer som brint, sprayflasker, grisehjerter og sugerør.