.

BineJoMo er et multidisciplinært design studio der udvikler kreative, bæredygtige og æstetiske løsninger, for store og små virksomheder.

Følg BineJoMo

Search

Reflex Film

Reflex Film

VISUEL IDENTIET // VISUEL KOMMUNIKATION

Reflex film Reflex film er et produktionsselskab hvis primære mål er at lave film om det at være menneske. Reflex Film ønskede at skabe et samlet univers for deres dokumentar-, kunsteriskefilm og musikvideoer. BineJoMo skulle dermed designe en samlet visuel identiet som kunne benyttes til filmproduktionerne, visitkort, kunst, ansøgninger, plakater mm.

BRANDING // LOGO // VISUEL IDENTITET

Udgangspunktet var at lave en visuel identitet, som ikke var for pæn og poleret, ikke for feminin men som derimod viste lå råhed og enkelthed. Måske med en genspejling, genskin, silluet, eller en parafrase over sø eller vandspejl. Derfor er R det gennemgående i logoet, mens F for Film spejler sig bagud fra logoet, således at Reflex Film observere og beskuer verden hele vejen rundt, fortid og nutid. Samtidig er udgangspunktet også et gammeldags kamera med et tre-benet stativ. Sidst er de rundt ringe linsen, hvorigennem Reflex Film beskuer verden og herefter giver deres visuelle bud på mennesker i verden

 

BINEJOMO STUDIO GRAFISK DESIGN VISUEL KONSULENTREFLEX TSHIRT LOGO

Reflex film er et produktionsselskab hvis primære mål er at lave film om det at være menneske, at fortælle historier om mennesker, deres drømme, håb, fordomme og hvem de er inderst inde. Reflexfilm tager udgangspunkt i nuet og hvordan mennesker lever sammen. Film der stiller spørgsmålstegn ved vores syn på og fordomme overfor eksempelvis mennesker, verden eller tro. De udfordrerved hvert projekt for at opnå et æstetisk visuelt udtryk og samtidig bevare historien i fokus.

 

Udvikling af logo og Visuel Identitet // Branding

.       

 

Reflex Film præmiereplakat samt logoet til selve præmieren.

 

Moodboard til udvikling og kommunikation omkring visioner for selve brandet. Visuelle Identitet er skabt af BineJoMo, mens hjemmeside er udført af B14. http://www.reflexfilm.dk/