.

BineJoMo er et multidisciplinært design studio der udvikler kreative, bæredygtige og æstetiske løsninger, for store og små virksomheder.

Følg BineJoMo

Search

Gør Det Muligt!

GØR DET MULIGT!

Grafisk design // Forretningsudvikling for konsulent bureau

Gør Det Muligt er et moderne kollektiv af 8 selvstændige konsulenter med tilsammen mere end 100 års erfaring med at gøre skoleudvikling mulig.

Gør Det Muligt havde brug for en samlende visuel identitet. En visuel identitet der kan præsenter og samler de mange forskellige kompetencer som konsulentfirmaet består af. Det skal både samle og samtidig viser deres engagement og forståelse for børn, deres skolegang og de udfordringer der ligge heri. Det skyldes at Gør Det Muligt brænder for at virkeliggøre Folkeskolens mange potentialer i tæt samspil med skolens ledelse, fagpersonale og elever. Derfor sigter de bredt med deres forskelligartet kompetencer. BineJoMo hjælp med at udvikle vignetter, den visuelle identitet, plakater, spørgeskemaer, konkurrencepamfletter, anderledes finurlig brochure, SoMe materiale samt hjælpe til udvikling af deres stand i Bella Centeret. 

 

BineJoMo-Grafisk-Design-visuel-identitet-Konsulent-logo-keyhanger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BRANDING // LOGO

 

BineJoMo-Grafisk-Design-visuel-identitet-Konsulent-logo-mulepose-gør-det-muligt

 

BineJoMo-Grafisk-Design-visuel-identitet-Konsulent-logo-TSHIRT-gør-det-muligt

 

 

 

PLAKATER & MESSE STAND // BELLA CENTERET

Gør det muligt t-shirt, nøglesnor og mønster til mulepose, postkort,Vignetter til plakater, hjemmeside og postkort og konsulent hjælp.

KONSULENTBUREAUET GØR DET MULIGT! // Visuel Identitet // Branding

 

BineJoMo-Grafisk-Design-visuel-identitet-Konsulent-logo-foto