.

BineJoMo er et multidisciplinært design studio der udvikler kreative, bæredygtige og æstetiske løsninger, for store og små virksomheder.

Følg BineJoMo

Search

 

UNDERVISNING

Rum og mulighed til at udvikle sig via leg og kreativitet

Organisationen ’Designing for Childrens Rights’, er jeg en del af og er dermed med til at arbejde for børns rettigheder og vilkår. Børn og unge bør have rum og mulighed til at udvikle sig via leg og kreativitet, hvilket ligger mig meget på hjertet. Dette frivillige arbejde har inspireret mig meget i at arbejde med og formidle til børn. Både hvorledes vi udvikler undervisning, designprocesser og produkter til børn. Især det at inkludere børnenes individuelle udviklingsstadier, legemønstre, aldersovergange materialer, sikkerhed og børns daglige liv, men også ved at benytte co-creation med børnene i den videre udvikling. Dette fokus omhandler især digitale og sociale medier.

 

BineJoMo UNDERSVINING WORKSHOP

Inspirationen og værktøjerne har jeg bl.a. implementeret i min undervisning på fx J.F. Willumsens Museum og på Vallekilde Højskole hvor jeg har undervist børn og unge i alle aldre. Desuden har jeg været del af de innovative start-ups Go Zebra og Next Step, der har til formål at udvikle børn og unge ved hjælp af iværksætteri og innovation. Har blandt andet været med til at udvikle et spil til at udvikle og stimulere iværksætteri hos børn og unge.

 

De sidste par år har jeg ligeledes arbejdet på en børneteaterforestilling ”Skyggen”, som har Søren Hauch Fauschbøl og Sunniva i hovedrollerne, der får præmiere i 2023 på Folketeateret, med mig som blandt andet scenograf. Ligeledes skal jeg i maj undervise på gymnasier i Jylland i kreative processer, design thinking og grafisk design. Alle mine opgaver har børn og unge som focus, idet min passion at videreformidle kærligheden til design, kreativitet og især at via fejl i kreative processer, kan man lære måder at. På Experimentarium har jeg arbejdet for designet og udviklet udstillingsdesign og indrettede fire skolelaboratorier til børn i forskellige aldre og udviklingsniveauer. Her arbejdede jeg selvstændigt udviklede og arbejde med brugerinddragelse, museumsindretning, formidling og tidsplaner, uden at være bange for udfordringer.

 

BineJoMo-Studio-Antologi-Grafisk-design-bogdesign

 

Jeg har derfor en solid erfaring, og kendskab til det at undervise, organisere, inspirere, samt at skabe kreative opgaver og universer. Ved at ansætte mig, får I både en kreativ, rummelig, humoristisk, innovativ og selvstændig designer med en kunsthistorisk baggrund, som også organisere, hanke op, fatte en kost og håndtere kompliceret situationer. Jeg arbejder med mange forskellige materialer og platforme, er fx del af et større keramikværksted, ynder at arbejde med træ, god til alle digitale medier og platforme og er altid nysgerrig på nye materialer og pædagogiske metoder.

At involvere, formidle og undervise børn og unge ligger naturligt til mig, jeg har en forståelse for at mennesker og deres forskelligheder, jeg får energi af mennesker, og elsker at den kunne skabe kreative processer og projekter, der hvor ideerne opstår og glæden ved at lærer fra sig.

 

 

At man kan stoppe op, fordybe sig i materialer, snakke med børn på deres niveau og om deres tanker mere end det færdige produkt – for mig er målet at lærer af i fejlene og processen. Det betyder, at I med mig ombord, vil få en nysgerrig, omsorgsfuld, inkluderende og involverende kollega.

Børn skal ses, involveres og planer skal ændre hvis nye og mere åbentlyse muligheder opstår – omstillingsparat skal man være når man arbejder med børn og unge.