OM

STRATEGI & BÆREDYGTIGE
DESIGN LØSNINGER

BineJoMo Studio er et kreativt design bureau i København. Ved helhedstænkning og samskabelse i designprocesserne, skaber vi stærke, autentiske og bærerdygtige brands, som skærper dig eller din virksomheds visuelle budskaber.

Studiernes hoveddesigner, er Bine Jo Mortensen, har både en Master i Visual Design fra Det Kongelige Kunstakademi i København og en Master i Visual Culture, Kunsthistorie, fra Københavns Universitet. Så med to kandidatgrader, et kreativt sind og en masse markedsføringserfaring, bliver dette til en fantastisk kombination til at fremstille bæredygtige designløsninger til alle grene og platforme. BineJoMo Studio laver projekter inden for indretningsdesign, designrådgivning, grafik, emballage og digitalt design. Studiet er baseret på forskning, nysgerrighed, divergerende tænkning, humor, analytiske færdigheder og kærligheden til at udvikle nye koncepter, produkter og ideer til alle slags filialer, privatpersoner, NGO’er, små og store virksomheder. 

Har du spørgsmål om, så vil vi rigtig gerne svarer på dem alle, især over en kop kaffe, så tøv ikke med at ringe eller skrive.

Med venlig hilsen Bine Jo Mortensen

BineJoMo portræt Grafisk Designer

BineJoMo Studio

MULTIDISCIPLINÆR DESIGN STUDIO HVOR SKRÆDDERSYET LØSNINGER, STRATEGISK ANALYSE & KREATIV UDVIKLING GIVER PROFESIONEL OG BÆREDYGTIG GENNEMSLAGSSKRAFT.

BineJoMo Studio Rød prik design studio