STRATEGI & BÆREDYGTIGE
DESIGN LØSNINGER

BineJoMo Studio er et kreativt design bureau i København. Ved helhedstænkning og samskabelse i designprocesserne, skaber vi stærke, autentiske og bærerdygtige brands og historier som skærper dig eller din virksomheds visuelle budskaber.

Studiernes hoveddesigner, er Bine Jo Mortensen, har både en Master i Visual Design fra Det Kongelige Kunstakademi i København og en Master of Visual Culture, Art History, fra Københavns Universitet. Så med to mestre, et kreativt sind og en masse markedsføringserfaring, er det en fantastisk kombination til at fremstille bæredygtige designløsninger til alle grene. BineJoMo Studio laver projekter inden for indretningsdesign, designrådgivning, grafik, emballage og digitalt design. Studiet er baseret på forskning, nysgerrighed, divergerende tænkning, humor, analytiske færdigheder og kærligheden til at udvikle nye koncepter, produkter og ideer til alle slags filialer, privatpersoner, NGO’er, små og store virksomheder. BineJoMo Studio er et kreativt og illustrerende designstudie i København. Projekter involverer illustrative, grafiske og indvendige designprojekter for små og store virksomheder nationalt og internationalt. 

Har du spørgsmål om, hvordan vi kan være i stand til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os

Med venlig hilsen Bine Jo Mortensen

SAMARBEJDSPARTNERE

Indretning /
grafisk design

Vinder af konkurrence

ECCO

Visuel Identitet /
Logo design

BineJoMo Grafisk Logo Design

Event

Sliding Image Sliding Image

FOLK SIGER OM BINEJOMO

BineJoMo Studio

MULTIDISCIPLINÆR DESIGN STUDIO HVOR SKRÆDDERSYET LØSNINGER, STRATEGISK ANALYSE & KREATIV UDVIKLING GIVER PROFESIONEL OG BÆREDYGTIG GENNEMSLAGSSKRAFT.

BineJoMo Studio Rød prik design studio