KUNST OG UDVIKLING

BineJoMo har udviklet visuelle universer og designs for en række store og små virksomheder bl.a. interior indretning for Experimentarium, brandguide til ECCO, kostumer og scenografi for Aalborg Teater, Live Art Drawing på Bremen Teateret, undervist på Willumsens Museum og har tegnet på en sofa for Sofakompagniet. Desuden har BineJoMo udstillet flere steder bl.a. i Sverige og Danmark, deltaget i GraphicNow på Trapholt Kunstmuseum, er repræsenteret i bogen Art vs. Design, I Elle Decoration, Decor1 og i Handcastle Magazine fra USA. Jeg hjælper dig gerne med et logo som passer lige til dine potentielle kunder, din virksomhed og den vission du har for den.

KOMMISIONS OPGAVER 
IMG_6951_oJPG1
EMBALLAGE
BineJoMo - Wonder - The Owl In Me NY
UDSTILLINGER
BINEJOMO DESIGN AWARD
AWARD DESIGN 
BineJoMo Studio Go Card Design Studio Illustration Grafisk Design
UDSMYKNING
BineJoMo vægmaleri
VÆGMALERI
BineJoMo Kunst Design Illustration tegning grafisk design udstillinger
PRESSE 
BineJoMo Logo Tomatfabrikken
LOGO // EMBALLAGE
BineJoMo Bremen
UNDERHOLDNING

BRUG FOR UDSMYKNING ELLER LIVE TEGNING?

BINEJOMO KUNST

KUNST & ILLUSTRATOR

BineJoMo Studio er et multidisciplinært kunst- og designbureau, der har leg og mennesket i centrum. Udgangspunktet er følelser, humor, erindringer, udfordringer og en stor varme for livets uperfekte facetter. At skabe fortællinger ved at forene det melankolske med humorens frigørende energi, krydret med en finurlig streg, er hvad BineJoMo forsøger at fange i sine illustrationer. BineJoMo tager altid afsæt i det illustrative, og derfra udvikler ideer sig til kunst, koncepter eller tredimensionelle løsninger, der rækker ud over det konventionelle.

Shop : www.binejomo.com

BineJoMo Studio

MULTIDISCIPLINÆR DESIGN STUDIO HVOR SKRÆDDERSYEDELØSNINGER, STRATEGISK ANALYSE & KREATIV UDVIKLING GIVER PROFESIONEL OG BÆREDYGTIG GENNEMSLAGSSKRAFT.

BineJoMo Studio Rød prik design studio