ECCO NY

ECCO

ECCO BUTIKSUDVIKLING

Konsulent // Forretningsudvikling 

ECCO ønskede innovative og kreative løsninger til deres eksisterende butikker og detailhandlere. BineJoMo designede et ID-katalog, hvor vi påpegede  nogle eksisterende problemstilinger, der let kunne ændres, men som ville have en enorm indflydelse på oplevelsen af butikkerne og ECCO som en brand.

FORRETNINGSUDVIKLING //
INDRETNING FOR ECCO

Eccos kommentar til BineJoMos ID-katalog var, at “der var lavet en skarp analyse og skabt nogle kreative og forskellige designideer til deres indretning, møbler, skokasser osv. Ikke kun indretning, men at skabe en bæredygtig og æstetisk oplevelse” Hvilket især er det, som optager dette bureau. I dag kan du stadig se ID-katalogernes indvirkning på designet af ECCOs butikker.

ECCO

ECCO ID-KATALOG

Forretningsudvikling // Indretning

ID-KATALOG

ECCO ID-KATALOG

Mere luftig og nordisk indretning, hvor der er benyttet materialer fra den nordiske stil og de mange kantet skokasser er endt som dekoration. 

ECCO SHOP LONDON

Ecco Mockup Katalog 1A

ECO // ECCO

Ecco burde fokusere mere på at åbne butikkerne mere op, benytte nordiske materialer, enkelthed, nyere tidløse designs og udbrede fortællingerne om bl.a. deres skind, bæredygtighed, udvikling og udbredelse i verden fx deres store fremskridt i Kina.

ECCO ID-KATALOG

Forretningsudvikling // Indretning

BineJoMo Studio

MULTIDISCIPLINÆR DESIGN STUDIO HVOR SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER, STRATEGISK ANALYSE & KREATIV UDVIKLING GIVER PROFESIONEL OG BÆREDYGTIG GENNEMSLAGSSKRAFT.

Rød Prik BineJoMo LILLE Web Desgin Visuel Indretning identitet grafisk design