INDRETNING DER RUMMER LIVET

Bine Jo Mortensen Studio er et tværfagligt bureau, der arbejder inden for kunst, design og arkitektur. Verden omkring os har større indflydelse på den måde vi lever på, end vi umiddelbar oplever. Derfor skal indretning og design tilpasses adfærd og det miljø, vi lever i. Fokus er altid på det levet liv, drømme som skal indfries, kvalitet og bæredygtighed i både materialer og design. Dette er målsætning når BineJoMo designer skolelaboratorier, privat køkkener, børnerum, butikker, konferencer og anden indretning. 

BineJoMo WEB FOTO PORTFOLIE INDRETNING 3
BineJoMo WEB FOTO PORTFOLIE INDRETNING 3
BineJoMoWEB FOTO PORTFOLIE INDRETNING 2
BineJoMo WEB FOTO PORTFOLIE INDRETNING 13

INDRETNING DER KOMBINERE
DRØMME OG BEHOV

Som designer bør man forene ønsker og forestillinger, med æstetik, kvalitet, funktion og det liv som skal leves. Jeg bygger bro i min designplanlægning og færdige indretning, mellem det ønskede og det mulige, samtidig skal der skal være plads til nytænkning, bæredygtige materialer som ikke falmer med de nyeste trends, æstetik og stadigvæk at kunne holde sig indenfor en fastsat økonomisk ramme. 

BineJoMo Studio

MULTIDISCIPLINÆR DESIGN STUDIO HVOR SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER, STRATEGISK ANALYSE & KREATIV UDVIKLING GIVER PROFESIONEL OG BÆREDYGTIG GENNEMSLAGSSKRAFT.

BineJoMo Studio Rød prik design studio