REFLEX FILM

REFELX FILM // VISUEL IDENTITET

REFLEX FILM SELSKAB

VISUEL IDENTITET //
REFLEX FILM

Reflex film er et produktionsselskab hvis primære mål er at lave film om det at være menneske. Reflex Film ønskede at skabe et samlet univers for deres dokumentar-, kunsteriskefilm og musikvideoer. En samlet visuel identiet som kunne benyttes til filmproduktionerne, visitkort, kunst, ansøgninger, plakater mm. Visuelle Identitet er skabt af BineJoMo, mens hjemmeside er udført af B14.

www.reflexfilm.dk

Reflex film er et produktionsselskab hvis primære mål er at lave film om det at være menneske, at fortælle historier om mennesker, deres drømme, håb, fordomme og hvem de er inderst inde. Reflexfilm tager udgangspunkt i nuet og hvordan mennesker lever sammen. Film der stiller spørgsmålstegn ved vores syn på og fordomme overfor eksempelvis mennesker, verden eller tro. De udfordrerved hvert projekt for at opnå et æstetisk visuelt udtryk og samtidig bevare historien i fokus.

VISUEL IDENTIET // VISUEL KOMMUNIKATION

BineJoMo Logoereflexfilm Logo

REFLEX FILM

Visuel Identitet // Branding

BineJoMo Logo Visuel identitet grafisk design 3

Oversigt

BineJoMoLogoDesignButik

Reflex Film præmiere plakat

BRANDING // LOGO

Reflex film ønskede at skabe et samlet univers for ders kunsteriske film, dokumentarfilm og musikvideoer. Hjemmeside er skabt at B14 men den visuelle Identitet er skabt af BineJoMo Studio.

UDVIKLING // UDKAST

BINEJOMO REFLEXFILM 2020

Udgangspunktet var at lave en Visuel identitet som ikke var for poleret, ikke for feminin men som viste genspejling, genskin, siluet, råhed, omsorg samt en parafrase over sø eller vandspejl. Derfor er R det gennemgående i logoet, mens F for Film spejler sig bagud mod logoet, således at Reflex Film observere og beskuer verden hele vejen rundt, fortid og nutid. Samtidig er udgangspunktet også et gammeldags kamera med et tre-benet stativ.Sidst er de rundt ringe linsen, hvorigennem Reflex Film beskuer verden og herefter giver deres visuelle bud på mennesker i verden. 

BineJoMo Reflex Logo Moodboard

PRÆMIERE // EMPIRE BIOGRAF

BineJoMo Reflex Film Logo Empire 1
BineJoMo Logo Visuel Identitet Design Plakat kopi
Afspil video

BineJoMo Studio

MULTIDISCIPLINÆR DESIGN STUDIO HVOR SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER, STRATEGISK ANALYSE & KREATIV UDVIKLING GIVER PROFESIONEL OG BÆREDYGTIG GENNEMSLAGSSKRAFT.
BineJoMo Studio Rød prik design studio