NEXT STEP

NEXT STEP //
KREATIV KONSULENT

Visuel Identitet // Webdesign // kreativ konsulen

NEXT STEP //
UDVIKLINGSPROJEKT

NEXT STEP er et hjertevarmt udviklingprojekt hvor unge mellem 16-20 år, får en anderledes mulighed for at lære om projektledelse og, iværksætteri, til at komme videre i livet. Opgaven for BineJoMo bestod i både at være kreativ konsulent ved flere workshops samt at skulle udvikle den visuelle identitet. Identiteten skulle være overskueligt, da de unge har været igennem meget og ikke kan overskue meget tør tekst og information. Desuden skulle det have et legende, ungt og dog seriøst udtryk, således at både de unge men også deres forældre kan se muligheder og fordele ved at deltage i dette projekt. Se mere på www.next-steps.dk 
BineJoMo Next Step Webdesign Visuel Identitet Next Step
Logopakke

Efter at have udført en uddybende og grundig strategisk analyse af hvilke ønsker og behov Next Steps havde behov for – nemlig at de selv kan sætte diverse undervisningsmateriale op – så designede BineJoMo denne logopakke. Dette er med farver,  typografi, grafiske elementer og forskellige typer af logoet, der således kan sammensættes på mange forskellige måder.

BineJoMo Webdesign Next Step
BineJoMo visuel identiet grafisk design NEXT STEP LOGO

BineJoMo Studio

MULTIDISCIPLINÆR DESIGN STUDIO HVOR SKRÆDDERSYET LØSNINGER, STRATEGISK ANALYSE & KREATIV UDVIKLING GIVER PROFESIONEL OG BÆREDYGTIG GENNEMSLAGSSKRAFT.
BineJoMo Studio Rød prik design studio