VISUEL IDENTITET // COMPASSION CONSULTING

BineJoMo LOGO Visuel Identitet CLARISSA Compassion

COMPASSION CONSULTING

Visuel Identitet // Branding

Compassion Consulting, et ledende konsulentfirma havde brug for et nyt visuelt fundament for virksomheden. En visuel identitet, der kunne fungere online og til fysiske kommunikationsmaterialer.

BineJoMo Logo Visuel Design Grafisk VISITKORT 2 kopi
BineJoMo Visuel Identitet Logo Compassion Bord

BRANDING // LOGO

Virksomheden fik en visuel identitet som blev startskudet til at virksomheden blev markedsført online både på Google Business, Website, samt blev SEO-opdateret, fik nyt frontend design og herefter udviklede BineJoMo designs til visitkort, Powerpoint og brevpapir. Den visuelle identitet er baseret på en strategi for virksomheden, som fungere både på nationalt og internationalt niveau. Identiteten skulle være enkelt, varm, professionelt og vise, at konsulentbureauet forbinder både det videnskabelige og en mere holistisk side. Således at brandet rummer alle de tjenester, som virksomheden tilbyder af mere bløde tilbud som mindfulness og de tungere forretningskurser for internationale ledere. Se mere compassionconsulting.dk

UDVIKLING // UDKAST

POWER POINT //
PRÆSENTATIONS
MATERIALE

BINEJOMO GRAFISK DESIGN LOGO VISUEL IDENTIET POWER POINT GRØN

BineJoMo Studio

MULTIDISCIPLINÆR DESIGN STUDIO HVOR SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER, STRATEGISK ANALYSE & KREATIV UDVIKLING GIVER PROFESIONEL OG BÆREDYGTIG GENNEMSLAGSSKRAFT.
Rød Prik BineJoMo LILLE Web Desgin Visuel Indretning identitet grafisk design