.

BineJoMo er et multidisciplinært design studio der udvikler kreative, bæredygtige og æstetiske løsninger, for store og små virksomheder.

Følg BineJoMo

Search

UNDERVISNING
DESIGN FOR BØRN

UNDERVISNING

PROJEKTER

Rum og mulighed til at udvikle sig via leg og kreativitet

Undervisning i kreativitet, leg, grafisk design og Design Thinking.

Græsrodsorganisationen ’Designing for Childrens Rights’, som jeg er en del af arbejde for børns rettigheder og vilkår. Børn og unge bør have rum og mulighed til at udvikle sig via leg, kreativitet, og divergent tænkning, hvilket ligger mig meget på sinde. Dette frivillige arbejde har inspireret mig meget i at arbejde med og formidle til børn. Både hvorledes vi udvikler undervisning, designprocesser og produkter til børn, men især også det at inkludere børnenes individuelle udviklingsstadier, legemønstre, aldersovergange ,materialer, sikkerhed og børns daglige liv. Samtidig med at der også benytte co-creation og design thinking med børnene i den videre udvikling. 

 

Dette fokus omhandler især digitale og sociale medier. Børn skal ses, involveres og planer skal ændre hvis nye og mere åbentlyse muligheder og behov opstår – omstillingsparat skal man være når man arbejder med børn og unge.

 

Inspirationen og værktøjerne har jeg bl.a. implementeret i min undervisning på fx J.F. Willumsens Museum, Vallekilde Højskole samt Dansk Talentakademi, hvor jeg har undervist børn og unge i alle aldre. Desuden har jeg været del af de innovative start-ups Go Zebra og Next Step, der har til formål at udvikle børn og unge ved hjælp af iværksætteri og innovation. Har blandt andet været med til at udvikle et spil til at udvikle og stimulere iværksætteri hos børn og unge

 

Alle mine opgaver har børn og unge som focus, idet min passion at videreformidle kærligheden til design, kreativitet og især at via fejl i kreative processer, kan man lære måder at. Jeg har derfor en solid erfaring, og kendskab til det at undervise, organisere, inspirere, samt at skabe kreative opgaver og universer.

BINEJOMOD4CR_Logo_BIG

Om BineJoMo Studio

ADRESSE
BineJoMo Studio
Haderslevgade 12
1671 Vesterbro
BINEJOMO-LOGO-RUNDT-GULD-2020