.

BineJoMo er et multidisciplinært design studio der udvikler kreative, bæredygtige og æstetiske løsninger, for store og små virksomheder.

Følg BineJoMo

Search

ILLUSTRATION
KUNST

PROJEKTER

 KUNST & ILLUSTRATION

d
BineJoMo Studio er et multidisciplinært kunst- og designbureau, der har leg og mennesket i centrum. Udgangspunktet er følelser, humor, erindringer, udfordringer og en stor varme for livets uperfekte facetter. At skabe fortællinger ved at forene det melankolske med humorens frigørende energi, krydret med en finurlig streg, er hvad BineJoMo forsøger at fange i sine illustrationer. BineJoMo tager altid afsæt i det illustrative, og derfra udvikler ideer sig til kunst, koncepter eller tredimensionelle løsninger, der rækker ud over det konventionelle

 

 

 

BineJoMo har udviklet visuelle universer og designs for en række store og små virksomheder bl.a. interior indretning for Experimentarium, brandguide til ECCO, kostumer og scenografi for Aalborg Teater, Live Art Drawing på Bremen Teateret, undervist på Willumsens Museum og har tegnet på en sofa for Sofakompagniet. Desuden har BineJoMo udstillet flere steder bl.a. i Sverige og Danmark, deltaget i GraphicNow på Trapholt Kunstmuseum, er repræsenteret i bogen Art vs. Design, I Elle Decoration, Decor1 og i Handcastle Magazine fra USA. Jeg hjælper dig gerne med et logo som passer lige til dine potentielle kunder, din virksomhed og den vision du har for den.

 

PROJEKTER

Som en dygtig og erfaren illustrator og designer tilbyder jeg ydelser som illustrator til enhver form for bestillingsprojekter, du måtte have behov for. Med mine talenter inden for illustration og design har jeg evnen til at skabe fantastiske billeder, der effektivt kan formidle dit budskab eller din vision. Min ekspertise ligger ikke kun i at producere fantastiske illustrationer, men også i at designe dem på en måde, der er overbevisende og æstetisk tiltalende. Jeg er stolt af min opmærksomhed på detaljer og min evne til at skabe unikke og tilpassede designs, der skiller sig ud fra resten. Så hvis du leder efter en talentfuld illustrator til at håndtere dit næste projekt, så led ikke længere. Lad os arbejde sammen for at føre dine ideer ud i livet!

Live Drawing 

d

Liveoptræden på Bremen Teatret  – en af flere sessioner. 

SKRIV

BRUG FOR VÆGUDSMYKNING ELLER LIVE ILLUSTRATION TIL EN KONFERENCE?