.

BineJoMo er et multidisciplinært design studio der udvikler kreative, bæredygtige og æstetiske løsninger, for store og små virksomheder.

Følg BineJoMo

Search

GRAFISK DESIGN
DESIGN

GRAFISK & DIGITAL DESIGN

PROJEKTER

Hjælp til visuel & digital udvikling

Visuel Konsulent
Digital Design
Forretningsudvikling
Grafisk Design

Ved at kombinere erfaringer fra både visuel kommunikation og visuelt design, har BineJoMo divergent tænkning løst mange forskellige problemstillinger og udfordringer vedrørende designprocesser, konceptudvikling, idéudvikling, visuel identiteter,digital og grafisk design. Processen involverer altid en stærk analyse, god kommunikation og kreative ideer som grundlag for at udvikle innovative løsninger, der passer til dine ønsker og mål. 

 

BineJoMo bygger bro mellem ønsker, drømme og krav fra forskellige markedssegmenter, digitale udfordringer, forskellige sider af både kundeønsker, markedsinteresser og hvordan virkeligheden og verden ser ud. Ofte høres historien om at virksomheder og designere ikke taler det samme sprog, men kommunikation og design er ikke to separate ting. Jeg har erfaring både inden for visuel kommunikation, digitale medier, marketing, strategisk og visuelt design – derfor taler jeg både design, kommunikation og forretning.

kaffe ?

Altid på udkik efter nye udfordringer

BineJoMO Studio Kontor 2