.

BineJoMo er et multidisciplinært design studio der udvikler kreative, bæredygtige og æstetiske løsninger, for store og små virksomheder.

Følg BineJoMo

Search

BineJoMo Blog

BINEJOMO
BLOG

– OM DESIGN, PROCESSER & KUNST
BineJoMo Bine Foto Studio grafisk design Visuel identitet kunst Selv

Velkommen!

Jeg hedder Bine, og jeg er virkelig glad for, at du fandt denne blog. Jeg er art director & visuel design konsulent, med en passion for at udvikle æstetiske, farverige og kreative designløsninger til alle mennesker og brancher. Samtidig er jeg kunsthistoriker, indretningsglad, mor til to, film-, musik- og loppe-entusiast, multiallergiker, badesmølf og rejsegal.

 

Så hvis du har brug for lidt inspiration så bliv på siden – send mig gerne en kommentar. Og hvis du har brug for indretnings vejledning til dit hjem, til din branding af din virksomhed, til en konferencestand – så klik venligst og jeg vender tilbage med gode nyheder til dig

Tjek :

© 2022 BineJoMo Studio. All Rights Reserved.