BINEJOMO STUDIO LOGO VISUEL IDENTITET GRAFISK DESIGN

TEST WIDGETS

Følg BineJoMo

Search

BineJoMo Blog

Numquam epicuri euripidis ne mel, mel ad laoreet lobortis. Mutat de essent civibus sed cu, dio cunt prompta ass ueverit no sed, ad odio mediocritatem has. Proins gravid de nibh vel

BINEJOMO
BLOG

– OM DESIGN, PROCESSER & KUNST
BineJoMo Bine Foto Studio grafisk design Visuel identitet kunst Selv

Velkommen!

Jeg hedder Bine, og jeg er virkelig glad for, at du fandt denne blog. Jeg er art director & visuel design konsulent, med en passion for at udvikle æstetiske, farverige og kreative designløsninger til alle mennesker og brancher. Samtidig er jeg kunsthistoriker, indretningsglad, mor til to, film-, musik- og loppe-entusiast, multiallergiker, badesmølf og rejsegal.

 

Så hvis du har brug for lidt inspiration så bliv på siden – send mig gerne en kommentar. Og hvis du har brug for indretnings vejledning til dit hjem, til din branding af din virksomhed, til en konferencestand – så klik venligst og jeg vender tilbage med gode nyheder til dig

Tjek :

© 2022 BineJoMo Studio. All Rights Reserved.