Slide
INDRETNING

FORM OG FUNKTION GÅR OP I EN HØJERE ÆSTETISK ENHED, NÅR KREATIVITET, GODT HÅNDVÆRK OG BÆREDYGTIGE MATERIALER SAMLER OG UNDERSTØTTER DRØMME OG VISONER TIL ET STED HVOR LIVET KAN LEVES.
BineJoMo Studio Rød prik design studio

Slide INDRETNING // BineJoMo Studio forside - Experimentarium.jpg Experimentarium
ECCO
Ecco Mockup Katalog 1A Børneværelse Indretning BineJoMo Web WOAH TEATERFORESTILLING
INDRETNING TIL BØRN // FOOD HALL // BINEJOMO DESIGN INDRETNING SAAKIN SAAKIN SAMBUUSA
BineJoMo Indretning Design KØKKEN INDRETNING
KONSULENT // BineJoMo Scenografi WOAH BØRNEVÆRELSE
PROJEKTER SKOLELABORATORIER // SCENOGRAFI // SE MERE //

INDRETNING DER RUMMER LIVET

Bine Jo Mortensen Studio er et tværfagligt bureau, der arbejder inden for kunst, design og arkitektur. Jeg mener, at verden omkring har større indflydelse på den måde vi lever på, end vi umiddelbar tror og på den måde, vi lever på. Og at design derfor skal tilpasses adfærd og det miljø, vi lever i. Fokus er altid på det levet liv, drømme som skal indfries, kvalitet og bæredygtigt i både materialer og æstetik. Dette har målsætning når BineJoMo har designet skolelaboratorier, privat køkkener, børnerum, superbutikker, konferencer og andet indretning. 

BineJoMo WEB FOTO PORTFOLIE INDRETNING 3
BineJoMo WEB FOTO PORTFOLIE INDRETNING 3
BineJoMoWEB FOTO PORTFOLIE INDRETNING 2
BineJoMo WEB FOTO PORTFOLIE INDRETNING 13

INDRETNING DER KOMBINERE
DRØMME OG BEHOV

Man skal som designer forene ønsker og forestillinger, med æstetik, kvalitet, funktion og det liv som leves.  Jeg bygger bro i min designplanlægning og færdige indretning, mellem det ønskede og det mulige. Der skal være plads til nytænkning, bæredygtige materialer som ikke falmer med de nyeste trends, æstetik og stadigvæk at kunne holde sig indenfor en fastsat økonomisk ramme. 

BineJoMo Studio

MULTIDISCIPLINÆR DESIGN STUDIO HVOR SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER, STRATEGISK ANALYSE & KREATIV UDVIKLING GIVER PROFESIONEL OG BÆREDYGTIG GENNEMSLAGSSKRAFT.

BineJoMo Studio Rød prik design studio