PRODUKTUDVIKLING FOR SOFAKOMPAGNIET //

SOFACOMPANY

PRODUKTUDVIKING FOR SOFACOMPANY

Konsulent // Forretningsudvikling 

Sammen med illustratøren My Buemann spurgte Sofacompany, om vi ville dekorere og illustrere på en Ditte-sofa, som en del af deres markedsføringsstrategi. 

PRODUKTUDVIKLING FOR SOFAKOMPAGNIET //

SOFACOMPANY_CENTER-002

Produktudvikling // Illustration

BineJoMo Studio SofaCompany

SOFA FÆRDIG ILLUSTERET

PRODUKTUDVIKING

Sofakompagniet afleverede to store Ditte-sofaer, som herefter skulle illustreres efter eget  valg. Herefter skulle sofaerne imprægneres og flyttes til Sofakompagniets showbutik, hvor man kunne se sofaerne inden de blev foræret væk i en konkurrence. 

PRESSEMEDELSE

Her er hvad sofakompagniet skrev: Kunstnere og illustratorer, Bine Jo Morten og My Buemann, har sommeren over tegningen på deres egen Ditte-sofa fra Sofakompagniet. Resultatet er to smukke unikke kunst-sofaer. ”Samarbejdet med Bine og Me er den første del af en række kreative projekter, som vi starter i efteråret / vinteren 2015. Vi valgte at gå i dialog med Bine og My, fordi vi fandt ud af, at de begge skabte utroligt fine universer gennem deres kunst – og heldigvis var de på lægen! Vi støtter de kreative talenter og #DemDerTør gennem en række indsatser, og vi gør det, fordi kunsten er vigtig for os – og fordi vi ved, hvordan det er at være “den lille, der kæmper for sin plads blandt mange andre. 

ECCO SHOP LONDON

NYE HJEM

”Kreativ direktør og ejer, Cathrine Rudolph. Ditte af Bine og Ditte ved My’s nye hjem Fra 15. september kan du se de to smukke Ditte Sofaer LIVE i Sofakompagnys Showroom i Rådhusstræde 1, 1466 København. Men dette er bare et midlertidigt hjem for de to damer. Fra 1. november 2015 leder de efter et nyt hjem. Sofakompagniet opfordrer derfor alle, der (også) elsker sofaerne, til at gå forbi showroom inden 15. oktober. Her er der mulighed for at konkurrere i sofaerne.

SKITSEPROCES

Produktudvikling // Illustration

BineJoMo Studio Sofacompany
BineJoMo Studio SofaCompany
BineJoMo Studio Sofacompany

BineJoMo Studio

MULTIDISCIPLINÆR DESIGN STUDIO HVOR SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER, STRATEGISK ANALYSE & KREATIV UDVIKLING GIVER PROFESIONEL OG BÆREDYGTIG GENNEMSLAGSSKRAFT.

BineJoMo Studio Rød prik design studio