AWARD // STATUETTE DESIGN

Design af Magnetprisen, som blev bestilt af kulturforeningsforeningen KulturErhverv. KulturErhverv har som hovedmål at gøre kulturen til et prioriteret område for vækst i det danske erhvervsliv og til at skabe opmærksomhed om de forretningsmuligheder, der findes i kulturlivet i Danmark. KulturErhverv arrangerer en årlig konference, Match, hvor alle medlemmer er inviteret, og hvor Magnetprisen tildeles til et specielt samarbejde mellem kultur og industri. Dette år vandt Ringkøbing-Skjern Biblioteker og JSB-plast. Prisen blev præsenteret af og overrakt af kulturminister Marianne Jelved. 

BineJoMo Award Design

STATUETTE FOR KULTURERHVERV

ArtDirection // 

BINEJOMO DESIGN AWARD
BINEJOMO DESIGN AWARD

3D LASER STATUETTE

Udsnit af 3D skåret messing statuette med antik broderibånd skulle forene og symbolisere det nye med det gamle, kulturlivet med det traditionelle erhvervsliv.

ECCO ID-KATALOG

Magnetprisen er KulturErhvervs afviklingen af bæredygtige partnerskaber, og det overordnede formål er at bruge de nominerede og den endelige vinder til at sprede indsigt i, hvordan kultur og forretning kan skabe værdi for hinanden. Som frontfigur for det danske kulturliv inviterede de derfor Marianne Jelved til at overdrage Magnet Award.

 

BINEJOMO DESIGN AWARD
BINEJOMO DESIGN AWARD

Kulturministeren

Marianne Jelved præsenterede og overrakte Magnet Award 2015 til det mest inspirerende cross-over partnerskab mellem en kulturinstitution og en virksomhed. Magnetprisen blev uddelt i samarbejde med Kulturministeriet og Politiken Live.Her er beskrivelsen af Match Award prisen :


MATCH15 dannede rammen for uddelingen af Magnet Award 2015. Magnetprisen er en anerkendelse af det mest innovative og inspirerende partnerskab mellem kultur og industri. Prisen gives til det partnerskab, der har formået at skabe originalt og unikt indhold til både forbrugere og publikum baseret på parternes overlappende værdier. Udvælgelsen blandt de nominerede overlades til en kompetent jury bestående af fremtrædende erhvervsledere og kulturelle aktører.

AWARD DESIGN UDVIKLING

SKITSER 

BineJoMo-Award-Skitse-
BINEJOMO DESIGN AWARD

BineJoMo Studio

MULTIDISCIPLINÆR DESIGN STUDIO HVOR SKRÆDDERSYET LØSNINGER, STRATEGISK ANALYSE & KREATIV UDVIKLING GIVER PROFESIONEL OG BÆREDYGTIG GENNEMSLAGSSKRAFT.

Rød Prik BineJoMo LILLE Web Desgin Visuel Indretning identitet grafisk design